VORMING over GLUTEN- EN LACTOSEVRIJE VOEDING in de horeca :
Binnen de Horeca Academy van Horeca Vlaanderen - in samenwerking met VCV - zal op volgende data
een vorming over gluten- en lactosevrije voeding gegeven worden, telkens van 14 tot 17 uur.
Ondernemers mogen kiezen in welke provincie ze de vorming volgen.
Na afloop krijgen de deelnemers een opleidingscertificaat.
Docenten : Natasja De Troch of Edith Castelein zijn voedingsdeskundigen. Ze zijn gespecialiseerd in allergenenmanagement en kennen de wetgeving en haar praktische consequenties door en door.
Praktische gegevens en inschrijven
Aanvang 14 uur - Einde 17 uur
Deze opleiding is kosteloos voor elke horecaondernemer of starter.
Ga op de site : Klik op de sessie die u wenst te volgen en schrijf u in.
28-11-2019 : Allergenen in de horeca: Herentals
11-12-2019 : Allergenen in de horeca: Genk
Meer info te verkrijgen :
www.horecavlaanderen.be/horeca-academie-home
Internetgebruikers kunnen fragmenten van de inhoud van websites voor hun persoonlijke, niet-commerciële doeleinden kopiëren en
printen. Elk ander gebruik, inclusief het reproduceren, aanpassen, verspreiden, doorgeven, opnieuw publiceren,
tentoonstellen of vertonen van de betreffende inhoud, is ten strengste verboden.