De pers schrijft :
- In april 2011 : het magazine "Goed gevoel" met het artikel : "maakt brood je ziek ?" .
Hier krijg je een goed overzicht van wat de ziekte inhoudt.
- In november 2014 : verscheen "Voor mij, glutenvrij!" met een adressenlijstje.
- In mei 2014 : "Plus Magazine"
met het artikel : "Internationale week van de Coeliakie - Overgevoelig voor gluten".
* De derde week van mei is de Internationale week van de Coeliakie.
- In november 2014 : "The New Yorker" met het artikel :
"Against the grain" - Should you go gluten-free ?"
- 5 november 2014 : "HLN.be" : met een pakkende titel :
"Voedselallergie? Dan eet je nog altijd beter thuis".
Internetgebruikers kunnen fragmenten van de inhoud van websites voor hun persoonlijke, niet-commerciële doeleinden kopiëren en
printen. Elk ander gebruik, inclusief het reproduceren, aanpassen, verspreiden, doorgeven, opnieuw publiceren,
tentoonstellen of vertonen van de betreffende inhoud, is ten strengste verboden.