Wie ben ik ?

 Een iets oudere dame, die haar leven lang  gekweld werd maar die door de verbeterde medische technieken er uiteindelijk achter is gekomen wat er aan de hand is.

 

Door het glutenvrij- & lactosevrij dieet strikt te volgen, ben ik nu toch plus minus gevrijwaard van pijn, krampen en andere ongemakken.

 

Gezien dit dieet heel complex is, komt er veel bij kijken.

Door dit dieet, heb ik meer aandacht gekregen voor :

  1. wat ik eet,
  2. wat  mijn lichaam nodig heeft om gezond te worden en te blijven,
  3. de vitaminen, mineralen, pre- & probiotica, enz...
  4. de hygiëne in de keuken en op/rond de tafel.

Onze voeding :

  1. hoe het geproduceerd wordt,
  2. waar het gekweekt wordt
  3. hoe de bereiding is,
  4. nieuwe ingrediënten,
  5. de verpakking, de bewaring en het vervoer van goederen
  6. de kleurstoffen en kunststoffen in onze voeding
  7. de buitenlandse herkomst van ons voedsel
  8. de verschillende bereidingswijze (hoe eet men in het buitenland ?)
  9. enz...

Doordat ik voor een lange tijd uitgeschakeld werd,  ontsprong het idee om alles neer te pennen.

Veel leesplezier !

 

Glaksaard@gmail.com 

 

Alle "comments" zijn welkom !